Resolem els teus dubtes.

És primordial que coneguis les Condicions Generals del nostre servei de lloguer de les nostres autocaravanes.

L’assegurança amb què compta la nostra flota cobreix danys a tercers sense límit de quantia, així com danys propis a partir de 600 €, que hauràs d’aportar com a fiança en el moment de la signatura del contracte.

El cost de reparació de tots els danys provocats a l’autocaravana durant el període de lloguer es descompta de la devolució de la fiança, sent 600 € el màxim imputable al client. Per tant, per evitar malentesos o confusions és molt important revisar el vehicle en el moment del lliurament i especificar clarament els desperfectes trobats.

En el cas d’un robatori caldrà aportar per part del client denúncia del robatori perquè es cobreixin els danys ocasionats, i queden exclosos els objectes personals dels clients.

Qualsevol persona més gran de 25 anys i amb permís de conduir tipus B de 2 anys d’antiguitat com a mínim pot portar una autocaravana. És imprescindible comunicar les dades de tots els possibles conductors en el moment en què se signa el contracte de lloguer el dia de la sortida i aportar fotocòpia dels corresponents permisos de conducció així com els originals per comprovar-los.

L’únic pagament addicional al valor del lloguer és el pagament de la fiança mitjançant targeta bancària, tal com s’indica al punt 6 de les Condicions Generals. La targeta pot ser de dèbit o de crèdit indistintament.

En cas d’avaria t’indicarem el concessionari oficial per a poder efectuar la reparació corresponent. En el cas que l’avaria no pugui ser reparada de manera immediata, disposem d’una assistència en viatge que s’encarregarà d’allotjar als ocupants del vehicle en un hotel pròxim al concessionari. Si la reparació requereix diversos dies l’assistència pagarà el retorn dels passatgers a la seva ciutat d’origen.

En cas de cancel·lació de la reserva sol·licitada s’aplicaran les següents penalitzacions sobre la bestreta o senyal:

Amb comunicació de la cancel·lació abans de 30 dies del lloguer: 50% 

Amb comunicació de la cancel·lació entre 30 i 16 dies abans del lloguer: 80% 

Amb comunicació de la cancel·lació entre 15 dies abans i la data del lloguer: 100%

 En els casos de pagament previ total del lloguer per avançat o de la promoció de reserva anticipada, en què el pagament íntegre del lloguer es fa en concepte de reserva, les penalitzacions es fan sobre el total del lloguer.

En cas que s’esdevingui qualsevol tipus d’accident fortuït que impedís la continuació del viatge el contracte s’extingeix automàticament, per la qual cosa no hi ha dret a cap tipus de reintegrament de l’import abonat ni dels dies restants del lloguer.

Si vols prolongar el lloguer del vehicle més enllà de la data establerta al contracte hauràs de comunicar-nos-ho amb una antelació de 3 dies respecte a la finalització del lloguer. L’eventual confirmació de la pròrroga estarà subjecta a la disponibilitat que en aquell moment tinguem, no assumint per tant Novembre 61 SL-autocaravanes voltamon cap compromís previ.

Els retards en el lliurament no autoritzats ni deguts a causa de força major seran penalitzats amb una tarifa diària equivalent al triple del cost diari aplicat al contracte.

La fiança es diposita en previsió de danys. En circumstàncies normals, per revisar les autocaravanes, l’empresa es reserva un període màxim de 24 hores posteriors a la devolució del vehicle. Si tot és correcte en realitzar la inspecció interior a les 24 hores de la devolució procedirem a tornar-te la fiança en les 48 hores següents a la inspecció.

Únicament es necessitaran més dies per a la devolució de la fiança en cas d’incidència per poder confeccionar el pressupost, així com en el cas de sinistre amb intervenció de companyies d’assegurança fins que no hi hagi conformitat. L’import de la fiança es reintegra a la mateixa targeta a què es va aplicar el càrrec.

Sí. Té autonomia a la nevera, cuina, aigua calenta, calefacció, il·luminació i serveis sanitaris.

La velocitat creuer és entre 100 i 110 km/ha plena càrrega. El límit de velocitat a Espanya és de 120 km/h en autovies i autopistes, mentre que a altres països com França o Alemanya és entre 110 km/h. Això no obstant, el límit recomanat és de 100 km/h.

Sí, tots els vehicles són dièsel i amb motoritzacions de 2300 cc i entre 130 i 160 CV.

Sí, sempre que no estigui expressament indicat el contrari, aparcar no és pernoctar.

Sí, quan la connectes en un càmping a la presa de 220V. Quan no està connectada en un càmping, els nostres vehicles tenen un inversor de 12 V a 220 V, que subministra tensió permanentment utilitzant la bateria de servei de 12 V. Tingues en compte que aquest dispositiu està indicat per a aparells de poca potència com a carregadors de mòbil , tablet o dordinador portàtil.

Poden descarregar-se als llocs indicats a algunes ciutats espanyoles ia gairebé totes les ciutats europees. També hi ha un nombre creixent d’àrees de servei que ofereixen la possibilitat de buidar, a més dels càmpings.

Sí, és clar. De fet, és una de les millors èpoques per gaudir en una autocaravana. Tots els nostres vehicles estan equipats amb calefacció, tant a la cabina com a l’habitacle, que es poden fer servir amb el vehicle aturat. En cas de necessitar cadenes de neu, el servei és opcional.

En condicions normals en el moment del lliurament els nostres operaris t’informaran i explicaran tot el funcionament de l’autocaravana, trobaràs vídeo-tutorials perquè quan vinguis a recollir l’autocaravana ja hagis après el seu funcionament. Tot i això, si tens algun dubte durant el viatge pots consultar tots els manuals de funcionament que lliurem amb el vehicle. Si tot i així tens algun problema, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Depenent de cada vehicle i de la quantitat de places oscil·len entre 110 i 120 litres.

Totes les nostres autocaravanes es poden conduir amb el permís de conduir tipus B (el del cotxe).

Principalment a l’alçada, prestant especial atenció a ponts, balcons, limitadors d’alçada a benzineres, pàrquings, peatges, etc. També cal tenir especial cura amb les branques dels arbres.

Un altre element que cal vigilar és el voladís (la part de l’autocaravana que hi ha des de l’eix del darrere fins a la part del darrere del vehicle). Tingues en compte que quan fem girs o maniobres el voladís pivota sobre les rodes del darrere i fa un moviment d’escombrada que obliga a parar atenció als elements que tinguem al costat de l’autocaravana a la zona de gir del voladís.

Sí, les autocaravanes són lliurades netes i desinfectades.

Si heu viatjat amb animals patireu un increment de 35 euros de neteja, què us seran carregats en la suma del vostre lloguer.

L’assegurança que inclou el lloguer és de responsabilitat civil (RC) contra tercers. Inclou robatori i incendi amb cobertura a tota la Unió Europea, assistència en carretera internacional, hostatge i trasllat en cas d’accident o avaria.

En cas que el vehicle pateixi alguna avaria mecànica ho has de comunicar a l’assegurança perquè la grua traslladi el vehicle al taller més apropiat. Si la reparació supera l’import de 100 € has d’enviar-nos el pressupost de la reparació, i un cop autoritzada la reparació donar ordre al taller perquè procedeixi a la seva execució. La companyia asseguradora proporcionarà allotjament als ocupants del vehicle. L’import de la reparació hauràs d’abonar-lo i et serà reintegrat per Novembre 61 al teu retorn.